Gündem

AKP'li Çamlı: CHP tarih itibari ile mafyatik diyebiliriz, diktatörlük bir mânâda mafya demektir

26 Mayıs 2021 16:25

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarıyla gündeme gelen siyaset-mafya tartışmalarına ilişkin olarak, "CHP tarih itibari ile mafyatik diyebiliriz, diktatörlük bir mânâda mafya demektir" görüşünü savundu. 

Çamlı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP tarih itibari ile mafyatik diyebiliriz, diktatörlük bir mânâda mafya demektir. Onu as, bunu kaldır, şunu tedip et, berikini değiştir, ötekini kov vs vs." ifadesini kullandı. 


TIKLAYIN | Sedat Peker'den 7. videoda Soylu, Ağar ve Erkam Yıldırım'a ağır suçlamalar: Uyuşturucu ticareti, KKTC cinayetleri, Mumcu ve Adalı suikastleri!

TIKLAYIN -İçişleri Bakanı Soylu, Sedat Peker'in evine yapılan operasyonun görüntülerini paylaştı: Karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz!

TIKLAYIN - Sedat Peker: Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır

TIKLAYIN - Sedat Peker'den ikinci video: "Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu"

TIKLAYIN - Sedat Peker'den üçüncü video: "Derin devletçiler, Pelikancılar bir tripoda bir kameraya yenileceksiniz"

TIKLAYIN - Sedat Peker dördüncü videoda, 'kendisine koruma verdiğini' açıkladığı İçişleri Bakanı Soylu'dan gelen haberle yurt dışına kaçtığını iddia etti!

TIKLAYIN: Sedat Peker'den beşinci video: "Devletin bilgisi dahilinde Fethullah Gülen'le görüşmeye gittiğini söyleyen Mehmet Ağar'ın elinde yazılı emir var mıdır; yoksa devlet geleneğinde terör örgütü liderine sözlü talimatla insan yollanır mı?"

TIKLAYIN: Sedat Peker'den 6. video | Peker, Demirören'e seslendi: AKP'li vekil rica etti, Hürriyet gazetesini ben bastırttım, senin oturduğun koltukta benim emeğim var