Kültür-Sanat

AKP'li belediyeler tarafından konserleri iptal edilen Melek Mosso ve Niyazi Koyuncu Ayancık'ta sahne alacak

06 Haziran 2022 19:09

Bu yıl 27'ncisi yapılacak olan "Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali" 29 Temmuz’da başlayacak. Festivalde Melek Mosso ile Mehmet Erdem de sahne alacak. Niyazi Koyuncu ise 11 Haziran Cumartesi günü Ayancık İskele Meydanı’nda konser verecek.

Pandemi sürecinde iş yapamadıkları için mağdur olan, şimdi de verecekleri konserler peş peşe iptal edilen ya da üstü kapalı ambargo uygulanan sanatçılara CHP'li belediyeler sahip çıkıyor. Melek Mosso da 20'nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin ardından 29 Temmuz'da başlayacak olan "Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali"nde sahne alacak. AKP'li belediyelerin konserlerini iptal ettiği Melek Mosso, Ayancık’ta olmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

Öte yandan, 3 gün sürecek olan "Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali"nde müzisyen Mehmet Erdem de konser verecek.

Sihirbaz Sermit Erkin çocukları şaşırtacak 

Çocukları da unutmayan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, festivale ünlü illüzyonist Sermet Erkin’i de davet etti.

Sunuculuğunu Metin Uca’nın yapacağı festivalde, sürpriz söyleşi ve etkinlikler de yer alacak.

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, sanata ve sanatçıya sahip çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Kaya Ayancık’ı bir kültür, sanat ve festival kentine çevirmek istediklerini vurgularken, tüm Ayancıklıları ve çevre kentlerden yurttaşları festivale davet etti.

Koyuncu, sınava girecek gençler için sahne alacak 

Ayancık Belediyesi festival dışında da kültür ve sanat adımları atıyor. Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu 11 Haziran Cumartesi günü Ayancık İskele Meydanı’nda sahneye çıkacak.

Sınav öncesi moral konseri heyecanla beklenirken, Başkan Kaya, yaz boyunca önemli sanatçıları Ayancık’ta ağırlayacaklarını duyurdu.

Ayancık’ta bu yaz Bülent Ortaçgil, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Hüsnü Arkan, Feridun Düzağaç ve Tuğkan da sevenleriyle buluşacak.

TIKLAYIN | Niyazi Koyuncu'nun konseri AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendi

TIKLAYIN -  Konseri iptal edilen Melek Mosso: Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak

TIKLAYIN - Hedef gösterilmesinin ardından konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan konser verecek

TIKLAYIN - İl başkanının "ahlâkımıza saldırıyor" diye hedef aldığı Melek Mosso konseri için Fatih Erbakan'dan "maddi imkansızlık" çıkışı

TIKLAYIN - Demet Akalın, Melek Mosso'nun konseri iptal edildikten sonra gelen teklifi kabul etmemiş: Kadınların birbirine destek vermesi güzel

 


Babacan: Savcılık da mahkeme de duysun; Gezi Davası'yla ilgili şahsi bir mağduriyetim yok

Bakan Nebati: Artan enflasyon karşısında gelir seviyesi düşük vatandaşlarımızın alım gücünü korumak için yoğun çaba sarf ediyoruz

Akbank Sanat, kopya esere verildiği ortaya çıkan 'Günümüz Sanatçısı Ödülü'nü geri aldı!

Mahfi Eğilmez: Kur korumalı mevduat hesabı dolarizasyonu artırdı

AKSOY Araştırma: Halkın yüzde 39'u Erdoğan’ın kullandığı “sürtük” kelimesini “doğru” buluyor; sonuç AKP'nin sarstığı toplumsal barış sorununu gösteriyor!

Döviz kurları haftaya yükselişle başladı; dolar 16,60 lirayı aştı

Dünyanın en iyi 50 mutfağı listelendi; Türkiye 17'inci sırada

Otobüste taciz: Yolcu kadının fotoğrafını çekti, "2 çocuğum var, mühendisim" diye kendisini savundu!

"Fuhuş, adam öldürme gibi ağır suçlardan Türkiye'ye giriş yasağı konanların yasaklarını kaldırıyoruz” diyen Göç İkamet Danışmanlık elektrik direklerine ilan astı
" />