26 Mayıs 2024

Bitti artık bu çile!

Kanatları kusursuz kullanan iki eleman, aynı şekilde iki kanada da savunma oyuncusu, golcü ve de libero. Samet Aybaba bunların hepsini kendisi bulup seçecek ise vay Beşiktaş’ın haline!

Bitsin artık bu çile
Çekemem bile bile
Sen ne söylersen söyle
Gelecek sezon geçmez böyle…

Beşiktaş’ın sorunlu çok sayıda sezonuna tanıklık ettim ama sanıyorum şampiyon takımdan tam tamına 46 puan fark yediğine ise ilk kez… Kasımpaşa yenilgisiyle sezonu altıncı sırada tamamlayan Beşiktaş için sezonun en kısa ve net ve de kazanç-kayıp özeti: Semih Kılıçsoy ve kupa finalindeki galibiyetle gelen UEFA Avrupa Ligi’ne katılım hakkını elde etmek. Gerisi ise kocaman bir yalandan ibaret.

Beşiktaşlılar için her maç başka ızdırap kaynağı olup çıkıverdi bu sezon. Gelen yendi, giden yendi… Ve Beşiktaş tarihinde bir sezonu ilk kez 6 teknik direktör ile 6’ıncı sırada tamamladı. Bunlar bildiklerimiz ve tanıklık ettiklerimiz.

Beşiktaş her ne kadar kupa finalinde Trabzonspor’u üstün futboluyla yenip kupayı kazandıysa da sevgili Hasan Arat bunu ‘büyük başarı’ olarak pazarlayamaz. Ligdeki başarısızlık ortadayken. Bitti artık bu çile lakin gelecek sezona kaygıyla bakan sanırım sadece ben değilim. Beşiktaş’ın o kadar çok futbolcuya gereksinimi var ki…

Kanatları kusursuz kullanan iki eleman, aynı şekilde iki kanada da savunma oyuncusu, golcü ve de libero. Samet Aybaba bunların hepsini kendisi bulup seçecek ise vay Beşiktaş’ın haline! Sen ne söylersen söyle gelecek sezon geçmez böyle…

Ezcümle: Beşiktaşlılar kazanılan kupayla sakinledi ama bu dinginlikleri fazla uzun sürmez benden söylemesi…

Yazarın Diğer Yazıları

Beşiktaş 62’den tavşan yaptı!

Beşiktaş, Süleyman Seba’nın başkanlığında art arda 3 şampiyonluk kazandı, üstelik birisi de yenilgisiz. Hiç Süleyman Ağabeye ve Metin Keçeli’ye madalya takıldığına tanıklık etmedim.

İstanbul Park Pisti’ni boşaltmayan Vural Ak, bu gücü kimden alıyor?

"Bu da sadece Türkiye’de yaşanır! Kira ödemiyorsun, ihaleye girmiyorsun, devletin gönderdiği ‘pisti boşalt’ ihtarnamesiyle açıkça dalga geçiyorsun"

Oğuz Tongsir'in derneği: TSYD!

Sevgili Oğuz Tongsir, Türkiye Spor Yazarları Derneği önemli bir meslek kuruluşudur ve TSYD Levent'teki sosyal tesisten ibaret değildir. Kuruluşun amacını okumanı tavsiye ederim!