Haberler

Ümraniye'deki çatışmada polislere ateş açan şahıs darbedilerek yakalandı | Polis: Burada olmaz

23 Eylül 2024 10:52

T24 Video

Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu bir polis memuru şehit olurken, biri polis iki kişi yaralandı. Şahsın yakalanma anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Ümraniye'de, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Bu sırada yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Saldırı anı güvenlik kamerası görüntülerine yansırken şahsın yakalanma anı da cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Darbedilen şahsa polislerden birinin "Burada olmaz" dediği duyuldu.

TIKLAYIN | Ümraniye'de operasyon sırasında silahlı saldırı: Bir kadın polis şehit oldu, bir polis ile saldırganın annesi yaralandı