Haberler

Şeyma Subaşı'dan yeni bir 'mesaj' açıklaması: Otelin parasını tabii ki Acun karşılıyor

25 Ekim 2019 11:16

Youtube kanalı açan Şeyma Subaşı son videosunda, eski eşi Acun Ilıcalı ile canlı yayında yaşadığı 'mesaj gönderme' olayı hakkında bir açıklama daha yaptı.

Olayın hemen ardından "Acun ile konuştuğumuz maddi ve manevi bir sürü konu var" diyen Şeyma Subaşı son videosunda şunları söyledi; “Bunu sadece ben yaşayabilirdim. Sonuçta ölüm yok, yapacak bir şey de yok. Absürt bir mesaj da atmamışım zaten. Bir de bizim Acun’la her zaman bir diyaloğumuz var ve her şeyi konuşabiliyoruz. Maddi, manevi, Melisa’yla ilgili ve benimle ilgili. Ben New York’a gidiyorum oradan da Miami’ye gidiyorum. Melisa’nın da okulu Miami’ye gittiğim zaman tatil oluyor ve Melisa yanıma gelecek. Acun da o dönem belki Melisa’yı alıp Dominik’e gidecek. Oradan da Melisa’yı bana yollayacak. Miami’de de artık evde kalmadığım için otelde kalacağım. Eee, otelde Melisa’yla kaldığım için tabii ki de Acun karşılıyor. Bunu sordum, zaten bu onaylanmış bir şeydi sadece tarihleri konuşacaktık.” dedi.

TIKLAYIN: Acun Ilıcalı'ya canlı yayında Şeyma Subaşı'dan mesaj: Acun, Miami oteli ve parayla ilgili bir şey konuşacağım

Ne olmuştu?

Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı'nın telefonuna 22 Ekim'de konuk olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında izleyicilere bir video izletirken eski eşi Şeyma Subaşı'dan "Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım, Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım" yazılı bir mesaj gelmiş ve mesaj ekranlarda görülmüştü. Olay sonrasında Subaşı, "Acun ile konuştuğumuz maddi ve manevi bir sürü konu var" dediği bir açıklama yayınlamıştı. Subaşı olayla ilgili yeni bir açıklama daha yaptı.