Magazin

Serdar Ortaç, kumarda neler kaybettiğini açıkladı

24 Eylül 2024 15:10

T24 Video

Şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir YouTube programında kumar alışkanlığı nedeniyle kaybettiği servetini açıkladı. Ortaç, büyük pişmanlıklar yaşadığını ve 10-15 evinin yanı sıra Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki bir gökdeleni de kaybettiğini söyledi.

Serdar Ortaç, kumar alışkanlığı yüzünden büyük maddi kayıplar yaşadığını bir kez daha gündeme getirdi. "Serbest Vuruş" isimli YouTube programına konuk olan Ortaç, geçmişte yaptığı hataların pişmanlığını dile getirirken, kaybettiği servetle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kumar yüzünden büyük maddi zarara uğradığını belirten Ortaç, "Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bir gökdelenim vardı, o da gitti. Büyük bir hata yaptım. Şimdi en çok sağlığım geri gelsin istiyorum" dedi.

Son dönemde alkolü bıraktığını açıklayan şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık geçmişine dair pişmanlıklarını dile getiriyor. Ortaç, sağlığını kaybetmenin maddi kayıplardan daha önemli olduğunu vurgulayarak hayatında yeni bir döneme adım attığını ifade etti.

 

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?