Haberler

Müge Anlı'da cinayet itirafı: Annemin sevgilisi babamı boğdu, bana da uyku ilacı koydurttular

24 Eylül 2024 14:36

T24 Video

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2019 yılında şüpheli şekilde hayatını kaybeden Cengiz Karademir’in kızı, canlı yayında cinayet itirafında bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2019 yılında Gaziantep’te ölü bulunan Cengiz Karademir’in kızı Naime, cinayetle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 47 yaşındaki Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019’da Şahinbey ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Kızının iddialarına göre, annesi Emine Hanım, babasının çayına uyku ilacı kattı ve annesinin sevgilisi Şeyhmus, eve gelerek Cengiz Karademir’i boğarak öldürdü.

Müge Anlı’da cinayet itirafı

Anne iddiaları reddetti

Karademir’in ölümünde annesi ve sevgilisinden şüphelenen üç kardeş, Müge Anlı’nın programına başvurarak gerçeğin açığa çıkmasını istedi. Şüphelerin odağındaki anne canlı yayınla programa bağlanıp iddiaları reddetti. Kardeşler, Naime’nin babasının ölümüyle ilgili yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle annesinin teşvikiyle cinayeti ifşa ettiğini öne sürdü.

Evde kan izlerini görenler canlı yayına bağlandı

Naime ise canlı yayında, annesinin yönlendirmesiyle babasına uyku ilacı verdiğini ve Şeyhmus’un babasını boğarak öldürdüğünü açıkladı. Ayrıca, Cengiz Karademir’in evine gelen bazı tanıklar, canlı yayına bağlanarak evde kan ve boğuşma izleri gördüklerini bildirdi.

 

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?