Haberler

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen dans performansı ile alay konusu oldu

27 Haziran 2022 11:48

Sadakatsiz dizisinin Derin karakteri ile tanınan oyuncu Melis Sezen sosyal medyada paylaştığı dans videosu gündem oldu. Sezen'in, dans videosu takipçilerinin alay konusu oldu.

Oyuncu Melis Sezen, İnstagram hesabında çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Sezen, paylaştığı dans videosu ile takipçilerinin eleştirilerinden kaçamadı. Mizaha çevirilen dans videosu yorumları ise güldürdü. Kullanıcılardan bazıları ''Gece 3'te odamdaki cinler'' benzetmesi ile güldürdü. Diğer bir kullanıcının ise ''kış kış cinler'' yorumu beğeni yağmuruna tutuldu.

Bazı kullanıcılar tarafından, kendisini "metafizik uzmanı" olarak tanıtan Pelin Hürman'ın,  Beyaz TV'de 'cin çıkarma seansı' yaptığı anların remixi ile Sezen'in dansı coverlandı.

TIKLAYIN- Kıyafeti nedeniyle hedef gösterilen Melis Sezen: Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya devam edeceğiz; ruhumuz nasıl isterse öyle

Sezen, daha önce de galaya katıldığı kıyafet nedeniyle MHP Milletvekili Ahmet Çakar tarafından hedef gösterilmişti. Instagram üzerinden yaptığı açıklamada Sezen, Çakar'ın ifadeleri hakkında, "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz" demişti.

TIKLAYIN- Eski MHP milletvekili Çakar, Melis Sezen’i hedef aldı: Geçen gün bir galaya çağırdılar, bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç