Haberler

Ece Üner’in Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırgan ilgili söylediği sözler gündem oldu: 26 ayrı suçtan kaydı olan bir cani şehit etti, peki neden çöp kokana kadar beklediniz?

23 Eylül 2024 23:26

T24 Video

Ece Üner Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre G.'nin daha önceki soruşturmalardan serbest bırakılmasına "Bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Peki neden çöp kokana kadar beklediniz ?"  ifadeleriyle tepki gösterdi.

Ece Üner, Halk TV Ana Haber'de, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüphelinin daha önceki soruşturmalardan serbest bırakılmasıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Ece Üner şu ifadeleri kullandı:

“26 ayrı suçtan kaydı olan bir cani şehit etti onu ve bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Bakın bir adet uyuşturucu ticareti, 8 adet uyuşturucu kullanma, 2 adet kasten yaralama, 1 adet cinsel taciz, 2 adet yağma, 1 adet gasp, 2 adet çocuğa cinsel istismar, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme. Bunlar suç kayıtları. İşte 26 kere polis yakalıyor, 26 kere salıveriliyor. Sonra gidiyor hayatının bağrında gencecik bir polis memurunu şehit ediyor. Peki neden çöp kokana kadar beklediniz ?" 

Ne olmuştu?

Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre G. (19) karakoldan kaçmış, görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü.

Şüpheli Yunus Emre G, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanmış ve bu sırada arbedede çıkmıştı.
Zanlının polisin silahını alarak çevreye ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuş, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralanmıştı.

 

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?