Kültür-Sanat

Zeynep Ocak, taciz ve tehdidi bikinili fotoğraflarla paylaşan Sözcü'ye tepki gösterdi: Bu zehirli erkekliğin medya ayağısınız

12 Kasım 2023 17:50

Nuri Bilge Ceylan'ın son iki filmi Ahlat Ağacı ve Kuru Otlar Üstüne’nin senaristlerinden Akın Aksu, TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanacak "Ufuklar ve Sınırlar" adlı dizisini eleştiren Kutsal Motor ekibinden Zeynep Ocak’ı tehdit etmişti. Konuyu haberleştiren Sözcü'ye; Ocak, kullandıkları fotoğraf nedeniyle tepki göstererek, "Tehdit edilip, sözlü tacize uğradığım olayın haberini bu fotoğrafla mı duyurdunuz? Bu zehirli erkekliğin medya ayağısınız" dedi. 

Ahlat Ağacı ve Kuru Otlar Üstüne’nin senaristlerinden Aksu, TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanacak "Ufuklar ve Sınırlar" adlı dizisini eleştiren Kutsal Motor ekibinden Zeynep Ocak’a tehdit içerikli mesaj göndermişti. Ocak’ın aktardığına göre Aksu, “Hakkımda hiçbir şey bilmeden ileri geri konuşmuşsun. Hocam diyerek sergilediğin o tavırları sana yediririm” demişti.

Sözcü gazetesinin, Aksu’nun tehdit mesajını haberleştirirken kullandığı görsele Zeynep Ocak tepki gösterdi. 

X hesabından paylaşım yapan Ocak, şunları söyledi:

”Tehdit edilip, sözlü tacize uğradığım olayın haberini bu fotoğrafla mı duyurdunuz? ig hesabımda yüzlerce fotoğraf varken, seçiminiz bu mu oldu gerçekten? Nasıl bi sapıklık bu sözcü? siz de bu zehirli erkekliğin medya ayağısınız.”

TIKLAYIN - Kuru Otlar Üstüne'nin senaristlerinden Aksu, Zeynep Ocak'ı tehdit etti: Sağcılar değil, solcu, Kürt ve feminist sinemacı arkadaşlarımız da devletin kuyruğunda