Kültür-Sanat

Yüzlerce mumun yaylılara eşlik ettiği o konser, 21 Ekim'de St. Antuan Kilisesi'nde: Musicandle Concerts

Türk eserleri, sevilen tangolar ve unutulmaz film müzikleri...

09 Ekim 2024 20:56

T24 Kültür Sanat

Türkiye’de bir ilke imza attıkları konser performanslarıyla büyük ilgi gören 'Musicandle Concerts | Müziğin Aydınlığı Işığın Sesi’ serisi, yeni konser sezonuna İstanbul’daki 1700 yıllık Binbirdirek Sarnıcı’nda başlıyor. 

Klasik Batı Müziği’nin eşsiz eserleri ile bir zaman yolculuğu yaşatan yaylı kuartet Ayşe Birden, Aycan Küçüközkan, Özlem Sevil ve Funda Altun, yepyeni konser programlarıyla Mozart, Dvorak, Ravel ve Bizet’in eserlerini, Türk eserleri, sevilen tangolar ve unutulmaz film müzikleriyle birleştirdikleri repertuvarının yanı sıra, sürpriz konuk sanatçıların sahneleri eşliğinde, mumlarla aydınlanan bir atmosfer yaratarak Musicandle Concerts’ın farklı konseptini gözler önüne seriyor.

14 Ekim'de yapılacak sezon açılış konserinin biletleri bir ay öncesinden tükenense de, 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.30'da Beyoğlu'ndaki St. Antuan Kilisesi'nde gerçekleştirecekleri konserin biletlerine biletinial.com adresinden ulaşılabilir. 

4 Kasım’da ise Musicandle Concertsilk defa İzmir’de A.A.S.S.M Büyük Salon’u mumlarla aydınlatarak konserlerine devam edecek