Magazin

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki: Bir duruşunuz...

17 Mayıs 2019 18:10

Şarkıcı Yusuf Güney, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bir duruşunuz, bir omurganız olsun." ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney sosyal medya hesabından İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşarak, "Dün Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için birbirlerini ezenler, bugün İmamoğlu'na destek veriyor. Bir duruşunuz, bir omurganız olsun. Artık saygı istiyorum sizlerden, birbirimize saygılı olalım." ifadelerini kullandı.

"Günlerce etmediğiniz küfür ve tehdit kalmadı" demişti

Bir dönem şehit ailelerinin yanında olduğu için tepki gördüğünü söyleyen Yusuf Güney, İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı... Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüsüne saygım sonsuzdur ayni anlayışı hoşgörüyü de sizden bekliyorum saygılar" notuyla paylaşmıştı.

TIKLAYINIZ- Ekrem İmamoğlu'nun "Artık herkes konuşacak" çağrısına ünlülerden destek