Magazin

Yıldız Tilbe: Kendimle evliliğim güzel gidiyor

"Bazen anlaşamıyoruz ama bırakamıyoruz da birbirimizi"

09 Eylül 2022 17:29

Şarkıcı Yıldız Tilbe önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Mağazaları dolaşan şarkıcı, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yıldız Tilbe bir süre önce yüzüğünün fotoğrafını paylaşarak, “Kendime evlenme teklif ettim kabul etti, yüzük aldım taktık mutluyuz” ifadelerini kullandı. Muhabirlerin bu paylaşımı hatırlatması üzerine Tilbe, “Kendi kendimle evliliğim çok güzel gidiyor" dedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; konserleri nedeniyle şarkı yapmaya vakti olmadığını belirten Yıldız Tilbe, "Her şey yolunda. Konserler çok güzel geçiyor ama yeni bir şey yok maalesef. Yaz dolayısıyla ve konserler yoğun olduğu için şarkı yapmaya zaman yok, kışa inşallah” dedi.

"Bazen anlaşamıyoruz ama bırakamıyoruz da birbirimizi"

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe bir süre önce yüzüğünün fotoğrafını “Kendime evlenme teklif ettim kabul etti, yüzük aldım taktık mutluyuz” notuyla paylaşmıştı. Muhabirlerin o paylaşımı hatırlatması üzerine Yıldız Tilbe, "Kendi kendimle evliliğim çok güzel gidiyor, bazen anlaşamıyoruz ama bırakamıyoruz da birbirimizi" diye konuştu. 

Alışveriş turunda maskesini saç bandı olarak kullanan Yıldız Tilbe, “Maskeyi ters çevirip saçıma bant yaptım, lazım olduğunda da hemen maske oluyor. Biri yaklaşınca yüzüme indiriyorum, araba sürünce başıma geçiriyorum rüzgârda saçım dağılmasın diye" ifadelerini kullandı. 

            Maskesini saç bandı olarak kullandı: "Lazım olduğunda da hemen maske oluyor"