Medya

Yeni Şafak yazarı: Tarkan "şöhretin zorluklarından dolayı bir dönem esrar kullandım, şimdi vallaha içmiyorum" diyerek sıyırmıştı meseleden

Tarkan-Kürşat Ayvatoğlu

30 Mart 2021 08:50

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, lüks bir araç içinde uyuşturucu madde kullanırken görüntülenen "AKP Genel Merkez büro elemanı" olarak tanıtılan Kürşat Ayvatoğlu'nun, verdiği ifadenin hukuk literatürüne girecek kadar başarılı olduğunu belirterek, "Derseniz ki “kullanım ve temin var, yatar mı bu müptezel içeride?”, derim ki “hayır yatmaz. Ceza alır fakat bir daha aynı suçu işlememesi kaydıyla salıverirler herifi. Savcı özendirme ve yer sağlama meselelerini de dikkate alırsa belki Deniz Seki’nin yattığı kadar yani 250 gün civarı kadar yatar.”" diye yazdı.

Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin uyuşturucuyla yakalandıklarında verdikleri ifadelere dikkat çeken İsmail Kılıçarslan, "Megastar Tarkan önce “esrar şoförümündü, ben kokain kullanıyorum” ifadesi vermiş, ardından avukatı ifadeyi değiştirtmiş, Tarkan “şöhretin zorluklarından dolayı bir dönem esrar kullandım, şimdi valaha içmiyorum” diyerek sıyırmıştı meseleden.

Kabul edelim ki Ayvatoğlu’nun ifadesi tüm bu ifadelerden daha yaratıcı, daha iş görür. “Burnuma pudra şekeri çekiyordum sayın savcım” ifadesini Tarantino’ya verseniz oradan size 20 dakikalık bir sahne çıkarır ki aklınız durur yani." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...