Diğer

'Yemek' tartışmasında eşini öldüren Rahmi Parlak tutuklandı

19 Nisan 2021 15:09

Sivas'ta iftar öncesi yemek yapma nedeniyle tartıştığı eşi Mevlüde Parlak'ı (60) bıçaklayarak öldüren Rahmi Parlak (60) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesi, 62'nci Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. Rahmi Parlak ve eşi Mevlüde Parlak arasında iddiaya göre iftar öncesi yemek yapma meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Rahmi Parlak bıçakla, Mevlüde Parlak'ı göğüs ve sırt kısmından 4 bıçak darbesi ile öldürdü. İhbar üzerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Rahmi Parlak'ı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Rahmi Parlak, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Parlak, adliyeye çıkarılırken gazetecilerin sorusu üzerine "Pişmanım" dedi.Savcılık sorgusu tamamlanan Rahmi Parlak, daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Parlak'ın eşiyle daha önce de iyi yemek yapamadığı gerekçesi ile zaman zaman tartışmalar yaşadığı öğrenildi. Cenazesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Mevlüde Parlak, otopsi işleminin ardından toprağa verilecek. (DHA)