Kültür-Sanat

Yargı dizisinin 3. sezon yayın tarihi açıklandı

Pınar Deniz'in başrolü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı dizi, bir cinayet sonrası yolları kesişen savcı Ilgaz ile avukat Ceylin'in ilişkisine odaklanıyor

19 Eylül 2023 14:20

ABC1 kategorilerinde son iki sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı, 24 Eylül'den itibaren pazar akşamları üçüncü sezonuyla Kanal D'de ekranlara dönecek. Pınar Deniz'in başrolü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı dizi, bir cinayet sonrası yolları kesişen savcı Ilgaz ile avukat Ceylin'in ilişkisine odaklanıyor.

Box office Türkiye'nin haberine göre yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği Yargı dizisinin senaryosu Sema Ergenekon imzası taşıyor. Yayın hayatına 19 Eylül 2021 tarihinde başlayan dizi ABC1 kategorisinde ilk sezonunda 9,04 reyting, ikinci sezonunda 7,65 reyting ortalamasına ulaştı. Oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Uğur Polat, Cezmi Baskın gibi yıldız isimlerin yer aldığı fenomen diziye üçüncü sezonunda Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu ve Çağla Demir dahil olacak.