Magazin

Wilma Elles: Çocuklarımı kaçırırlar diye korkuyorum

"Benden para istiyorlar, yazıyorlar; ben korkuyorum"

30 Mart 2019 18:54

Oyuncu Wilma Elles, malvarlığıyla ilgili gazetecilerden gelen ısrarlı sorular karşısında sinirlendi. Gazetecilere açıklama yapmaya ara veren oyuncu, kameraların kapatılmasının ardından çocuklarının güvenliği için tedirgin olduğunu belirterek, "Benim çocuklarım var, çocuklarımı kaçırırlar diye korkuyorum. Benden para istiyorlar, yazıyorlar. Ben korkuyorum” dedi.

Bir mekanın açılışına katılan oyuncu Elles, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendinde sevmediği çok şeyi olduğu söyleyen Elles "İleri yaşlarda estetik yaptırabilirim. Şu an da doğal kalmak istiyorum" diye konuştu.  Alman oyuncu Düsseldorf kentinde yapılan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda "Türkiye’de 16 daire ve bir tane de dükkan aldım. Benim yatırımlar en az ikiye katlandı çok şükür" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "İstemiyorum" diyerek röportajı bitirdi. 

Bir süre sonra sakinleşmesinin ardından basın mensuplarının yanına gelen oyuncu, şunları söyledi: "Benim çocuklarım var, çocuklarımı kaçırırlar diye korkuyorum. Benden para istiyorlar, yazıyorlar. Ben korkuyorum. Bunları sormayın, yayınlamayın."


T24 seçim akşamı canlı yayında