Yaşam

Vedat Milor'dan eşiyle fotoğrafına yorum yapan takipçisine: Parası için evlendim

Milor'un eşiyle birlikte 'New York ziyaretimizden' notuyla paylaştığı fotoğrafına "Sanki mantık evliliği gibi duruyor" yorumu yapıldı

07 Aralık 2019 11:24

Türkiye'nin gurmelerinden Vedat Milor, geçen gün "Sevgili eşim Linda Milor ile son New York ziyaretimizden" notuyla bir fotoğraf paylaştı. Bir takipçisinden eşiyle ilgili olarak gelen "Sanki mantık evliliği gibi duruyor" yorumuna Milor, esprili bir şekilde "Parası için evlendim" yanıtını verdi.  

Vedat Milor'un verdiği cevabın ardından, ismin paylaşımına yüzlerce yorum yapıldı. Milor'un yaptığı Instagram paylaşımının açıklamasının tamamı şöyle: 

"Sevgili eşim Linda Milor ile son New York ziyaretimizden. Üç tane önemli restoranı ziyaret etme şansımız oldu. Biri de La Liste'de dünyanın 1 numarası seçilen La Bernardin. Açıkçası Michelin'den de üç yıldız alan bu yerin ikisini de hak etmekten çok uzak olduğunu gördüm. Gittiklerim arasında en iyi restoran ise, özellikle ürün kalitesi ile. Cesare Ramirez'in restoranı Chef's Table at Brooklyn Fare'di. @gastromondiale için yazdığım İngilizce değerlendirme yazımın linkini profil sayfama da ekledim."

Gurme Milor, daha önce de Instagram hesabından eşiyle bir fotoğrafını paylaşmış, fotoğrafın altına gelen bir yorum üzerine "Neden bu kadar kötüsünüz?" yanıtını vermişti. Milor, bir takipçisinin "En sevdiğiniz tatlı nedir?" sorusuna da, "Daha önce söylemiştim. Eşimin dudakları" şeklinde yanıt vermişti.