Magazin

Ufuk Beydemir ile Sefo sosyal medya üzerinden tartıştı: "Seviye bu, prim yapan bu"

"Küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben Bir Kek Miyim' diye bir şarkın var"

21 Eylül 2022 18:20

Müzisyen Ufuk Beydemir; rapçi Sefo'nun, 7 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'i sahnesine konuk ederek düet yapmasına tepki gösterdi. Beydemir, sosyal medya hesabı üzerinden, "Seviye bu, prim yapan bu" dedi. Sefo ise, "Küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben Bir Kek Miyim” diye bir şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et" diye cevap verdi. 

Ufuk Beydemir, Sefo'nun 'Isabelle' ve 'Tutsak' şarkılarını kendine has tarzıyla yorumlayan ve videoları sosyal medyada viral olan Fevzi Kaan Türker, Sefo ile sahne alarak düet yapmasına tepki göstererek, "Seviye bu. Prim yapan bu" dedi. 

 

"Küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben Bir Kek Miyim' diye bir şarkın var"

Umut Beydemir,  daha önce sosyal medyada viral olan ve İsmail isimli bir çocuğun yazdığı 'Ben Bir Kek Miyim" isimli şiiri bestelemişti. 

Sefo buna değinerek, şu paylaşımı yaptı: 

"12 yaşındaki bir çocuk, bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben Bir Kek Miyim' diye bir şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et." 

"O şarkıyla, şu kulak kanatan 'video'yu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?"

Bunun üzerine Ufuk Beydemir, "Ben sıfır yetenek bir çocuğun 'başarı'sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. 7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla, şu kulak kanatan video’yu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" ifadelerini kullandı. 


Sefo'nun tartışmayı şakaya döndürerek, "Bunun üzerine anladım ki sen bir keksin kanka" demesine ise Ufuk Beydemir, "Belki bir şey olabilirim kanka" cevabını verdi. 

TIKLAYIN: Sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker ile Sefo, 'Isabelle' şarkısını birlikte söyledi