Magazin

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur: Sahneye çıkmama engel kalmadı

Sanatçı Özkan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

07 Temmuz 2022 21:18

Sanatçı Özkan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini ikinci kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur'un hastalığı geçen nisan ayında nüksetmişti. İmmünoterapi tedavisi gören Uğur, son durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Cumhuriyet'in haberine göre, bir süredir immünoterapi tedavisi gören Özkan Uğur, tedavisinin olumlu yönde seyrettiğini söylerken, "İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Şükürler olsun tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı. MFÖ olarak, konserlerimize ağustos ayı içinde İstanbul'da başlıyoruz inşallah… Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

"Akıllı ilaç tedavisine başladım"

Uğur, daha önce yaptığı açıklamada, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…" diye konuşmuştu.