Kültür-Sanat

Timothee Chalamet, Leonardo DiCaprio'nun kendisine verdiği tavsiyeyi açıkladı: Süper kahraman filmlerinde oynama

Chalamet ve DiCaprio, 'Don't Look Up' filminde beraber rol almıştı

16 Eylül 2022 10:09

Oyuncu Timothee Chalamet, Leonardo DiCaprio'nun kendisine 'süper kahraman' filmlerinde oynamaması tavsiyesinde bulunduğunu söyledi. 

ABD doğumlu oyuncu Timothee Chalamet, Vogue dergisine bir röportaj verdi. Deadline'ın derlediği röportaja göre, Chalamet, genç yaşta ünlü olmanın kendi hayatı üzerindeki etkilerini anlattı. 

26 yaşındaki oyuncu, kariyerinin başında birçok başarılı işe imza atmasına rağmen, Covid-19 salgını döneminin kendisini zorladığını ve "yetişkinliğe hazır değilmiş" gibi hissettirdiğini söyledi. Chalamet, "Kendime karşı dürüst olmam gerektiği anlarda bulundum. Şu an bulunduğum yerde olduğum için çok şanslıyım" dedi.

Chalamet, Aralık 2021'de vizyona giren ve yönetmenliğini Adam McKay'in üstlendiği 'Don't Look Up' filminde beraber rol aldığı Leonardo DiCaprio'nun kendisine bir tavsiye verdiğini açıkladı. Chalamet, DiCaprio'nun "Ağır uyuşturucu ve süper kahraman filmi yok" dediğini belirtti.

Timothee Chalamet, 2021'de vizyona giren 'Dune: Çöl Gezegeni' filminde başrol oynamasının yanı sıra 'Call Me By Your Name', 'Interstellar' ve 'French Dispatch' filmlerindeki performansıyla biliniyor.