Kültür-Sanat

Televizyonun suçlu avcısı seri katilini özleyenlere müjde: Dexter Morgan ekranlara hem 'üniversiteli', hem de 'yaşlı' olarak dönüyor

27 Temmuz 2024 10:05

T24 Dış Haberler

Dexter dizisini sevenler tekrar ekranlara kilitlenmeye hazır olsun. Showtime ve Paramount, televizyon tarihinin en tanınan seri katillerinden Dexter Morgan'ın hikayesini genişletmeye devam etme kararı aldı. 

Showtime iki yeni Dexter yapımı duyurdu. "Dexter: Resurrection", suçlu avcısı ve kan düşkünü seri katilin dizinin bıraktığı noktadan hikayesini devam ettirirken, "Dexter: Original Sin" de gençlik yıllarını anlatacak.

Michael C. Hall, "Dexter: Resurrection"'da tekrar ikonik karakteri canlandıracak, "Dexter: Original Sin"de ise dış ses olacak. 

Paramount Studios eş CEO'su Chris McCarthy, "Müthi Michael C. Hall'un Showtime'ın en başarılı dizisindeki ikonik Dexter Morgan rolünü tekrarlayacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 'Dexter: Ressurection' on milyonlarca uzun süreli hayrana hitap edecek. 'Dexter: Original Sin' ise en baştan başlayarak yeni bir jenerasyonu ikonik diziyle tanıştıracak, uzun süreli hayranları da memnun edecek" diye konuştu.

"Dexter: Resurrection"ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. "Dexter: New Blood"ın sonunda Morgan, oğlu tarafından kalbinden vurulmuş ve öldüğü ima edilmişti. Dexter karakterinin nasıl hayata döneceği merak oldu. 

"Dexter: Original Sin" ise 90'larda geçecek ve genç Dexter'ın ilk cinayetlerini anlatacak. Genç Dexter'ı Patrick Gibson oynarken, Hall ise dış ses olarak yapımda yer alacak. Dizi, Morgan'ın üniversite mezuniyetinden başlayıp Miami Polis Departmanı'ndaki stajını da ele alacak. Dexter'ın babasını Christian Slater oynayacak. 

Showtime, "Dexter: Original Sin" için orijinal diziye atıfta bulunan bir jenerik de yayınladı.