Gündem

Tekne kazasından aylar sonra Ali Sabancı, ilk kez görüntülendi

07 Kasım 2023 07:47

Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte geçirdiği tekne kazasında yaralanan ve bir dizi operasyon geçiren Ali Sabancı, yaşananların ardından ilk kez görüntülendi. 

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ’ın aktardığına göre; Sabancı, geçtiğimiz gün kontrolleri için Amerikan Hastanesi’ne geldi. Doktor kontrolünden geçen Sabancı, çıkışta objektiflere takıldı. Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sırasında hastane yatağında fotoğrafı yayınlanan iş insanı, ilk kez sokakta görüldü.

Keyfinin yerinde olduğu görülen Ali Sabancı, doktoruyla ‘çak’ yaptıktan sonra otomobiline binerek evine geri döndü.

Ne olmuştu?

Yunanistan’da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, çocuklarıyla birlikte denizde zodyak botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çift, ilk müdahalenin ardından Bodrum’a sonra da Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak ile İstanbul’a sevk edilmişti. Entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı’nın vücudunda çok sayıda kırık tespit edilmişti. Sabancı eylül ortasında taburcu olmuştu.

Yüzünden yaralanan Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavisi Amerika’da devam ediyor. Ali Sabancı ise geçirdiği birden fazla ameliyatın ardından hâlâ rehabilitasyon döneminde.

TIKLAYIN - Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk paylaşım