Magazin

Tartışmalı söylemleriyle gündeme gelen Can Yaman'la partner olmak istemeyen Pınar Deniz dizi projesinden çekildi

06 Aralık 2019 13:12

Son günlerde 'libido' açıklaması ve bir hayranına "Arka odaya geçelim" demesiyle gündeme gelen oyuncu Can Yaman'a tepkiler devam ediyor. Oyuncu Pınar Deniz, Yaman'la başrolleri paylaşacağı dizi projesinden çekilme kararı aldı.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nun aktardığına göre, Can Yaman ile 'Can Dostum' dizisinde başrolleri paylaşan Pınar Deniz, Yaman ile partner olmak istemediği için diziden çekildi. 

Dizinin projesi Yaman'ın İspanya'da bir kadın hayranına "Arka odaya geçtim" sözleriyle yanıt vermesinin ardından yapımcı Faruk Turgut tarafından ertelenmişti. Turgut, "Can çizmeyi aştı" demişti.

Yaman daha önce yaptığı libido açıklamalarıyla da tepki çekmişti. Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını belirterek, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” ifadelerini kullanmıştı.