Magazin

Survivor All Star'da büyük tartışma: "Benim böyle bir hırsım ve çirkefliğim yok"

Survivor All Star'ın son bölümünde geceye Turabi ve Sercan Yıldırım'ın kavgası damga vurdu

27 Ocak 2024 12:36

All Star'ın son bölümünde Kırmızı Takım'ın düello oyununun devam ettiği sırada Turabi ve Sercan Yıldırım arasında sert bir tartışma yaşandı. Çıkan kavga sonrası Sercan Yıldırım, Turabi'ye "Bu hayatta hırsınla boğulacaksın biliyorsun değil mi?" dedi.

"Ne bu yani, bu kadar hırs?"

Düello oyunu esnasında temas olunca Turabi, "Dirseğim çarpabilir şimdiden söyleyeyim girmeden önce Sercan kusura bakma" dedi. Sercan Yıldırım, "Eyvallah" yanıtını verdi. Turabi, "Erkek ya, Mavi takıma bu kadar hırslan." diyerek sözlerine devam edince Sercan, "Turbo tamam gözünü seveyim. Şurada düello oynuyoruz. Bilerek attım desem..." ifadeleriyle konuyu kapatmaya çalıştı.

Turabi de, "Düzgün oynayacaksın. Bırak bilerek attın" sözleriyle Sercan'a yüklenmeye devam etti. Yıldırım bu kez, "Bilerek attım desem gelir sana burada atar yaparım Turbo. Yemin ediyorum yapmadım diyorum sana. Ne bu yani, bu kadar hırs? Bu hayatta hırsınla boğulacaksın biliyorsun değil mi? Benim öyle bir hırsım yok, öyle bir çirkefliğimde yok" dedi.

İlk olarak Özgür daha sonra da Turabi

Dokunulmazlık oyununda ilk 6'ya ulaşan isim Özgür oldu. İkinci olarak 6 yapan ve adaylığını kurtaran isim Turabi oldu. Sercan Yıldırım 4 sayıda kalarak bir sonraki erkek eleme haftasında Bozok ile beraber aday olacak.