Magazin

Sinan Özen'den 7. kez ameliyat geçiren kızı Neva'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama

18 Ekim 2020 12:37

Şarkıcı Sinan Özen, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 7. kez ameliyat olan 8 aylık kızı Neva'nın sağlık durumuna ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu. Ameliyat öncesinde takipçilerinden dua isteyen Sinan Özen, "Nevamızı önce Allah’a sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik" demişti.  Sinan Özen bugün güzel haberi duyurdu. 

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, sosyal medyasında yaptığı açıklamada, "Rabbime şükürler olsun. Rabbim nerede sağlığa ihtiyacı olan varsa devasını nasip etsin. Evladımızın bu sürecinde yanımızda olan başta sağlık çalışanları olmak üzere herkese, gözyaşlarıyla evladımız için dualarını esirgemeyen tüm halkımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Sosyal medya hesabından doktorların açıklama yaptığı anları da paylaşan Özen, duygu dolu anlar yaşadı. Görüntülerde Sinan Özen'in eşinin mutluluk gözyaşları da kameralara yansıdı.

Fantezi müziğinin sevilen ismi Sinan Özen ve 4 yıl önce evlendiği Burcu Kartal’ın ikiz bebekleri şubat ayında dünyaya geldi. Ancak sanatçının bu mutluluğu kızının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü. Oğluna Sanberk kızına da Neva ismini veren çift, kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Daha önce kızı Neva'nın 6 ameliyat geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıklayan Sinan Özen, minik bebeğin sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri de paylaştı. ‘Nevamızı önce Allah’a sonra 7. Kez doktorlarımıza emanet ettik.’ diyen Özen sevenlerinden dua istemişti. Çiftin kızlarından bugün iyi haber geldi.