Kültür-Sanat

Sina Koloğlu: Kızıl Goncalar, güçlü bir ekip kuruyor

19 Eylül 2023 12:29

Gazeteci Sina Koloğlu, Kızıl Goncalar dizi ekibine yeni katılan isimleri paylaştı. Kadronun devamının geleceğini bildiren Koloğlu, dizinin sete çıkış tarihini verdi. 

Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

Kızıl Goncalar, güçlü bir ekip kuruyor

"Kuşkusuz Özgü Namal'ın uzun bir aradan sonra ekrana geri dönmesi diziyi daha da merak edilir kılıyor. Ötesinde Gold Film, güçlü bir ekip kurarak diziyi Namal'ın ve onun başrolü paylaşacağı Özcan Deniz ile sınırlı tutmama niyetini gösteriyor.

Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Mert Turak ve Şerif Erol ekibe yeni katılan isimler. Daha da devamı gelecek bilgisini aldım. Dizi 15 ekimde sete çıkıyor. Kasım ayında Fox'ta yayında olacak."
 
 
Koloğlu, daha önce de dizi hakkında bilgiler vermişti. İşte o detaylar:
 
Özgü Namal'ın rolü belli oldu

"Uzun hem de çok uzun bir aradan sonra başrolü Özcan Deniz ile paylaşacağı dizi ile Özgü Namal setlere döndü. Bu açıdan ilk dizisinde nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacağı merak konusuydu. Kızıl Goncalar dizisinde Özgü Namal eve gelen temizlikçi Meryem rolünde. Özcan Deniz ise Doktor Levent. Farklı dünyaların insanları. Peki Levent ile Meryem'in kesiştikleri yer hayatın neresinde? İkisinin de geçmişlerinden gelen o sırda..."