Gündem

Sina Koloğlu: Suudi Arabistan, “Mossad operasyon" belgeseli yayınlıyor!

"Ülkeler arasındaki ‘siyasi durumları' anlamak için TV dizilerini takip etmek lazım"

17 Temmuz 2023 10:45

Gazeteci, müzisyen Sina Koloğlu, Suudi Arabistan platformu MBC Shahid’in Mossad operasyonlarını konu alan bir belgeseli yayınlamaya başladığını söyledi. İsrail yapımı belgesel dizi “The Cassandra Prophecy”nin ABD ve Mossad'ın Hizbullah'a yönelik operasyonlarını anlatan bir belgesel olduğunu ifade eden Koloğlu, “Ülkeler arasındaki ‘siyasi durumları' anlamak için TV dizilerini takip etmek lazım” dedi.

Koloğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Ülkeler arasındaki ‘siyasi durumları' anlamak için TV dizilerini takip etmek lazım. İsrail ile S. Arabistan arasındaki yakınlaşma, kendini bu alanda gösterdi. Hem de öyle bir örnekte bu gerçekleşti ki...

Hani bir aşk dizisi ya da macera filmi değil. S. Arabistan platformu MBC Shahid, Mossad operasyonlarını konu alan bir belgeseli yayınlamaya başladı. İsrail yapımı belgesel dizi 'The Cassandra Prophecy', ABD ve Mossad'ın Hizbullah'a yönelik operasyonlarını anlatan bir belgesel.

MBC Shahid Platformunda belgeselin tanıtımı şöyle yapılmış; 'Bu belgesel, DEA ve Mossad'ın Hizbullah'ın uyuşturucu baronlarını ve kara para aklayıcılarını tutuklamak için yaptığı operasyonu anlatıyor. Bu operasyon 10 yıl sürmüştür.'”


TIKLAYIN - Tolga Şardan yazdı | MOSSAD – MİT operasyonun bilinmeyenleri: İsrail vatandaşlarına saldırı nasıl önlendi?