Yaşam

'Şifacı kedisini' 320 bin dolara satmak istiyor

“Kedi rüyamda bana kendisini satıp kazandığım parayı hayır için, daha fazla ihtiyacı olan birine vermemi söyledi”

17 Ocak 2020 14:11

Rusya’nın Novorossiysk kentinde bir kişi, bir internet sitesinde hayatla ilgili sorunları çözmeye yardım ettiği, tavsiyeler de veren bir 'şifacı' olduğunu ileri sürdüğü kedisini 20 milyon rubleye (320 bin dolar) satışa çıkardı.

The Moscow Times'da yer alan habere göre, Novorossiyk’te yaşayan Georgiy isimli bir kişi, internette doğaüstü güçleri olduğunu ileri sürdüğü kedisini satışa sundu.  Georgiy’nin iddiasına göre, iki yıl önce Sibirya’da yerel bir şifacının mezarında karşılaştığı kedi, eve dönerken peşinden geldi. O da bunun bir işaret olabileceğini düşünerek kediyi yanına aldı, o zamandan beri hayatı iyi yönde çarpıcı şekilde değişti.

Georgiy, kedi hayatına girmeden önce kötüye giden sağlığında ciddi iyileşmeler olduğunu ileri sürdü. ​Georgiy, “Bir şüpheye düştüğümde mutlaka bir rüya görüyorum. Her şey açığa kavuşuyor ve ne yapmam gerektiği söyleniyor” dedi. 

Georgiy, kediyi satma nedenini de şöyle açıkladı: “Kedi rüyamda bana kendisini satıp kazandığım parayı hayır için, daha fazla ihtiyacı olan birine vermemi söyledi.”