Sağlık

Sezai Sevgin, 'Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi' seçildi

Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Sevgin'e ödülünü Prof. Dr. Melih Bulut verdi

12 Aralık 2019 19:28

Hospital Manager dergisinin bu yıl 13’üncü defa düzenlediği ‘Sağlık Yöneticisi Ödülleri’ kapsamında, Türkiye İş Bankası İştiraki Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, sağlık sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projeler ve katkılardan dolayı, alanında önemli çalışmalar yürüten jüri üyeleri tarafından “Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. 

Uzun yıllar boyunca Türkiye’de sağlık sektörünün önemli dergilerinden olan Hospital Manager' tarafından belirlenen ‘Sağlık Yöneticisi Ödülleri’, İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı.   

Sağlık sektöründe, başarılı yöneticileri teşvik etmeyi ve sağlık kuruluşlarında yönetim becerilerinin gelişimini desteklemeyi amaçlayan ödül töreninde Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sevgin, ‘Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi’ Ödülü'ne layık görüldü. Genel Müdür Sevgin'e ödülü, Prof. Dr. Melih Bulut tarafından verildi.

"Durmadan, yorulmadan, gelişmeleri takip ederek çalışıyoruz"

Bayındır Sağlık Grubu olarak bilimle iç içe geçen çeyrek asrı geride bıraktıklarını söyleyen Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sevgin, ödülünü aldığı törende şöyle konuştu:

“Sektörün en önemli yayınlarından biri olan Hospital Manager Dergisi tarafından bu ödüle layık görülmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Bayındır Sağlık Grubu olarak faaliyetlerimizi, bir İş Bankası kuruluşu olduğumuzun da bilinciyle, Tıbbi Etik ve Kalite'den ödün vermeden, hasta odaklı güvenilir sağlık hizmetini, kanıta dayalı tıbbın gerektirdiği en son bilgi ve teknolojiyi kullanarak, tam zamanlı hekim kadromuzla sürdürüyoruz. Hekimlerimiz, sağlık personelimiz ve tüm çalışanlarımızla odağımız, misafirlerimiz olarak gördüğümüz hasta ve hasta yakınlarına mükemmel sağlık hizmeti sunmak. Bu kapsamda, durmadan, yorulmadan, gelişmeleri yakından takip ederek nitelikli, özverili, güleryüzlü, samimi, gönüllü ve içselleştirilmiş bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı, işletmeye ve çalışanlarımıza dokunarak, grup ve şirket dinamiklerini de göz önüne alarak, iletişime, disiplinler arası etkileşime önem vererek, şeffaf, yakın istişare, işbirliği, ortak akılla yürütmeye özen göstermekteyiz. Tıbbi Etik ve Kalite kapsamındaki çalışmalarımızı, yurt dışında Joint Commission International (JCI) reakreditasyon belgesi ve yurt içinde T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Sistemi (SKS) denetimlerinde üst düzey puanlarımızla teyit ediyoruz. Tıpkı bugün olduğu gibi yarın da hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak için “her zaman daha iyisi” vizyonu ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu Ödül'e ulaşmamızda katkısı bulunan tüm Grubumuza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim."