Magazin

Sex and the City'nin yıldızı neden çıplak sahnelerde yer almadığını açıkladı

"Bu bir ahlak meselesi değildi ama çıplak olmak konusunda kendimi hiç rahat hissetmedim. Utangaçtım"

02 Temmuz 2023 15:14

Sarah Jessica Parker, Sex and the City'deki meşhur rolü için çıplak olmama şartı koştuğunu açıkladı.

New York'un kalbinde yaşayan 4 kadının hayatları etrafında dönen komedi türündeki Sex and the City, 90'ların sonu ve 2000'lerin başındaki güncel konulara farklı bir bakış sunuyordu. Dizinin 6 sezonu, bir spin-off'u ve birden fazla filmi çekildi. Bunların hepsinde Parker, Carrie Bradshaw rolüyle kısa sürede sansasyon yarattı.

Parker, samimi bir itirafta bulunarak Sex and the City'de yer alabilecek herhangi bir çıplak sahnede yer almak istemediğini açıkladı. Bunun ciddi bir sorun olacağını hiç düşünmemiş olsa da Parker, en başından beri konuyla ilgili rahatsızlığını dile getirdi.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, The Howard Stern Show'a verdiği röportajda Parker, Sex and the City'nin yaratıcısı Darren Starr'a dizide çıplaklıktan kaçınmak istediğini söylediğini açıkladı.

"Senaryonun gerçekten ilginç, heyecan verici ve farklı olduğunu düşündüm, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim" diyen 58 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Darren Star'a endişelendiğimi söylediğim tek şey çıplaklık konusunda kendimi rahat hissetmediğimdi ve pilot bölümde olmasa bile çıplaklığın dizinin bir parçası olacağından şüpheleniyordum. 'O zaman yapma... başka oyuncularımız da olacak, eğer kendilerini rahat hissederlerse yapacaklar ama sen yapmak zorunda değilsin' dedi.

Çıplak sahneler konusunda utangaç olduğunu itiraf eden Parker, şöyle dedi:

"Bu bir ahlak meselesi değildi, eğer başka biri bunu yaparken rahat hissediyorsa, ona hayranlık duyuyordum. Ama çıplak olmak konusunda kendimi hiç rahat hissetmedim. Utangaçtım."