Magazin

Sermiyan Midyat ve sevgilisi Sevcan Yaşar şiddet iddiasıyla karakolluk oldu

05 Mayıs 2020 22:50

"Sermiyan Midyat ve sevgilisi Sevcan Yaşar şiddet iddiasıyla karakolluk oldu" haberlerinin ardından oyuncu Midyat şiddet iddialarını yalanlayarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Midyat, "Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir" dedi. 

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ve oyuncu Sevcan Yaşar yeni bir aşka yelken açmıştı.

Uçankuş'un haberine göre; Sermiyan Midyat ve oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar, önceki gece karakolluk oldu. Fenerbahçe’deki evde ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’tan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü ileri süren Sevcan Yaşar, sevgilisi hakkında şikayette bulundu.

Sevcan Yaşar’la 1 hafta önce ayrıldıklarını ifade eden Sermiyan Midyat, tv100’e şu açıklamaları yaptı:

“45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur, hepsine açın sorun ne zaman böyle bir olay yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı. İki aydır aynı evdeydik ama olmadı. Ayrıldık.

Hakkımda şikâyetçi olmuş, gidip ifademi verdim. Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması gerek. Ama yok. Çünkü böyle bir olay yok. Ben biriyle kavga bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım? Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; aslolan üretmektir der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ki, benim gerçek sevgilim seyircim.”