Magazin

Seray Sever ile 'fasulye diyalogu' yaşayan Hakan Hatipoğlu programdan ayrıldı

16 Ağustos 2019 17:37

tv8’deki Gel Konuşalım isimli programı Seray Sever ile birlikte sunan Hakan Hatipoğlu programdan ayrıldığını duyurdu.

Instagram hesabından bugün yayınlanan bölümde son kez yer aldığını açıklayan Hatipoğlu veda mesajında, ”Bu süreçte bana gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Sizlerin evine her sabah magazin haberleri ile konuk olmak benim için bir keyifti. Hatamız olduysa da affola. Umarım kalp kırmamışızdır” dedi.

Ayrılık kararının sebebine ilişkin bir açıklama yapmayan Hatipoğlu partneri Seray Sever’e de teşekkür etti.

Seray Sever ise şunları yazdı: "Çok keyifli bir program yaptık. İzleyicimizle buluştuk esas ben teşekkür ederim değerli emeklerin için. Seni tanıdığıma mutluyum. Survivor da seni izlemeye devam edeceğim" dedi.

Hakan Hatioğlu ve Seray Sever kısa süre önce programdaki tartışmalarıyla konuşulmuştu.


Hatipoğlu “İşimden atılır mıyım, yarın işsiz kalır mıyım diye düşünenler var” demişti

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Yazın Konuşalım programında oyuncu ve sunucu Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Hakan Hatipoğlu programda olumlu düşünme gülme konusuna "Gülmek lüks olmuş biz kahkahalardan bahsediyoruz" sözü ile itiraz etti. Sever'in "Neden zormuş Hakancığım" sorusuna Hatipoğlu, "Bir sürü problem var. Evde dırdır problemi çeken var, ekonomi problem çeken var, işimden atılır mıyım, yarın işsiz kalır mıyım diye düşünenler var. Nasıl gülsün bu insanlar" yanıtı vermişti.

Sever, Hatipoğlu'na sinirlenerek, "En azından kafamızda savaş uçakları uçmuyor. Bombalar atılmıyor, yanında insan ölmüyor, kolu bacağı kırılmış çocuklarla ülkeyi terk etmek zorunda kalmıyorsun. Vatanındasın, biraz da insanların şükretmeyi bilmesi lazım. Şu an en azından sağlıklı bir güne uyanıyorsun. Çalışırsın, kazanırsın. 'İş yok, bilmem ne yok'. Millet işi gücü de beğenmiyor. Şu ucuz bu pahalı falan. Üretin kardeşim, öyle bir şey yok. Benim için ne kötüdür? Sen savaşta mısın, bizim atalarımız savaşta yaşamış, yanında insan ölmüş. Biz şu an neden bu kadar konuşuyoruz. Pahalıysa pahalı, yapacak bir şey yok çalışacaksın. Fasulye yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin" karşılığını vermişti

Sever'in bu tepkisi sonrası Hatipoğlu, markette bebek maması çalındığı bir ana denk geldiğini söyleyerek "Böyle hayatlar da var" demişti.