Kültür-Sanat

'Sen Ben Lenin'in yönetmeninden 'Chaplin Dörtlüsü' geliyor!

15 Haziran 2024 00:00

T24 Kültür Sanat

İlk uzun metrajlı filmi Sen Ben Lenin ile büyük beğeni toplayan yönetmen Tufan Taştan, ikinci filmi 'Chaplin Dörtlüsü' ile bir kez daha seyirciyle buluşacak. Taştan, filmin senaryosunu Türk edebiyatının önemli yazarlarından Barış Bıçakçı'yla birlikte kaleme aldı. Filmin müziklerini de Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin besteledi. 

Ankara’da sete çıkan 'Chaplin Dörtlüsü’nün kadrosunda Melisa Sözen, Taner Ölmez, Cengiz Bozkurt, Sumru Yavrucuk, Engin Hepileri, Burçin Terzioğlu, Metin Akdülger, Mustafa Avkıran, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Hasibe Eren, Saygın Soysal, Yasemin Szawlowski, Oğuz Kara gibi başarılı oyuncular bir araya geliyor.

Edebiyattan basın camiasına sürpriz oyuncular

Ayrıca filmde, müzik, edebiyat, stand-up ve basın dünyasından sürpriz isimlerin konuk oyuncu olarak yer alacağı konuşuluyor.

Senaryoda Barış Bıçakçı imzası

Senaryosunu Barış Bıçakçı ile birlikte yazan Tufan Taştan, aksiyon ve polisiyeyi kara mizahla harmanladığı yeni filminde bir süper kahraman hikayesi anlatıyor. Filmin müziklerini, Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin besteliyor, görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki üstleniyor.