Kültür-Sanat

Selçuk Balcı ve Korhan Özyıldız’ın Rize konseri iptal edildi: "Baharın gelişini engelleyemecekler"

08 Mayıs 2023 17:02

Marsis’in solisti Korhan Özyıldız, müzisyen Selçuk Balcı’nın da sahne alacağı Rize’de düzenlenecek ücretsiz halk konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Selçuk Balcı ve karadeniz rock grubu Marsis'in solisti Korhan Özyıldız’ın sahne alacağı "Gençlik Baharı Karşılıyor" temalı ücretsiz halk konseri iptal edildi. Konserin iptal edildiğini Özyıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bildirdi.

Korhan Özyıldız'ın paylaşımı şöyle:

"KENDİ MEMLEKETİMİZ RİZE’DE BİR KONSERİMİZE DAHA İZİN VERİLMEDİ. PEKİ KABUL EDECEK MİYİZ BUNU? TABİ Kİ HAYIR ! BAHARIN GELİŞİNİ ENGELLEYEMEYECEKLER !"

Konser, Fındıklı'da düzenlenecek

Özyıldız, daha sonra yaptığı paylaşımda konserin Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenleneceğini aktardı. “Bahar gelecek, yasaklar bitecek” ifadelerinin yer aldığı paylaşımda, konserin yarın akşam 19:30’da Hayati Aykut Parkı’nda yapılacağını duyuruldu. Özyıldız'ın paylaşımı şu şekilde:

“Rize’de düzenlenecek olan gençlik konserine izin verilmemiştir. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenlenecektir. Bahar gelecek, yasaklar bitecek!”