Medya

‘Sayı’ değil ‘insan’dılar; Haftalık Gazete Korona kayıplarının hikâyeleriyle çıktı

"Artık unvanların önemi yok, hepsi aynı son yolculuğa çıktı. Onların rakamda bir tablo olarak algılanmaması ulus olarak burcumuz"

17 Nisan 2020 19:30

T24 Haber Merkezi

Haftalık Gazete, bugün (17 Nisan Cuma) bayilerde yerini aldı ve dijital ortamda abonelerine ulaşan 8. sayısında "Sayılarını duyuyorsunuz isimlerini de bilin" manşetiyle çıktı. Ağırlıklı olarak küresel Koronavirüs/Covid-19 salgınının yer verildiği sayıda, manşete taşınan 'Korona'ya kaybettiklerimiz' virüs nedeniyle hayatını kaybeden insanların yaşam hikâyelerine ışık tutuyor.   

"Mesele istifa değil, dağınık yönetim", "Virüs vücudumuza ne yapıyor?" "Akademisyenlere memur disiplini" başlıkları, Haftalık Gazete'nin ana sayfasındaki diğer başlıklardan bazıları.

İsmet Berkan'ın sahibi olduğu Haftalık Gazete 28 Şubat 2020'de yayına başladı. Hakan ÇelenkElif Tanrıyar ve Metin Öztürk Yazı İşleri müdürlüklerini, İsmail Yuvacan Yayın Danışmanlığı'nı, Serkut Bozkurt internet editörlüğünü, Yücel Asırlık sayfa düzenini üstlendi.
 
Selahattin Duman'ın da yazarları arasında bulunduğu Haftalık Gazete'nin 8. sayısı için yeme-içme kültürü yazarları Deniz Alphan ile Hülya Ekşigil Mey İçki CEO'su Levent Kömür'ü konuk ediyor.

Kâğıt baskısı her cuma bayiler ve abonelere dağıtılan Haftalık Gazete dijital edisyonuyla da abonelerine ulaşıyor.