Magazin

Şarkıcı Dolly Parton, 75 yaşında Playboy'a yeniden kapak olmak istediğini söyledi

"Bunun büyük olay olacağını düşünüyorum"

10 Mart 2020 13:42

Country şarkıcısı Dolly Parton, 75 yaşına girerken yeniden Playboy dergisine kapak olmak istediğini söyledi. Parton, en son 1978 yılında kapak olduğu dergide yeniden yer almasıyla ilgili olarak "Eğer beni tekrar kapak yaparlarsa bunun büyük olay olacağını düşünüyorum" dedi. 

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, 60 Minutes Australia isimli bir programa konuşan Parton, sahne dünyasından emekliye ayrılmayı düşünmediğini söyledi ve "Daha 74'üme girmedim" dedi. Parton, Playboy dergisinin yeniden kapağında yer almayı planladığını söyledi. 

En son 1978 yılında Playboy'a kapak fotoğrafı çekildiğini anlatan Parton, “Bakın, yıllar önce Playboy dergisine çıkmıştım. Eğer beni tekrar kapak yaparlarsa bunun büyük olay olacağını düşünüyorum ama yaparlar mı bilmiyorum" dedi. 

Playboy dergisine önceki çıkışında Parton, bir balerin mayosu ve tavşan kulaklarından oluşan klasik Playboy tavşanı kostümüyle derginin kapağında yer almıştı. Dergi çıktığında Parton 32 yaşındaydı.

Geçen yıl şubat ayında Parton genç kadınları etkileyen beden imaj sorunlarından bahsetmişti.

BBC Newsnight'a verdiği röportajda country şarkıcısı şöyle demişti: "Herkes bir film yıldızının vücuduna sahip olamaz. Genç kızlar ve imajları konusunda endişeliyim. Bu birçok soruna neden oluyor. Çok fazla intihar ve depresyon vakası var. Birçok çocuk, yıldızları yıldız yapan kriterlere uymaları gerektiğini düşündüğü için uyuşturucu ve alkol alıyor."