Gündem

Şarkıcı Aynur Aydın'dan kadınları hedef alan İsmail Yağcı'ya: Hayvanlara, çocuklara, hatta damacanaya tecavüz edenlere ne diyeceksin!

İsmail Yağcı, kadınların kıyafetlerine dikkat etmesi gerektiğini savunmuştu

24 Mart 2022 13:22

Şarkıcı Aynur Aydın, kadınların tayt giymemesi gerektiğini savunarak, "Cilveli kadınları görünce adamlar sapıtıyor, giyimini biraz doğru yapacaksın" diyen 'fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı'ya tepki gösterdi. 
 
Aydın, Twitter'dan yaptığı paylaşımda,"Yani normalde sapık değil kimse. Ama biri tayt giydi mi karakter mutasyona uğruyor. Hayvanlara, çocuklara, hatta damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ona ne diyeceksin, transparan mıydı bidon?" ifadesini kullandı. 
 
Yağcı, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın" demiş, tepki çekmişti.