Gündem

Sanatçılar 'oyuna geldik' demişti; Nilgün Belgün: Klibin son hali herkesle paylaşılmıştır

Cumhurbaşkanlığı'nca hazırlanan klipte yer alan sanatçılar klibin Cumhurbaşkanlığı için çekildiğinden habersiz olduklarını ifade ediyor

28 Mart 2019 13:59

27 Mart Dünya Tiyatro Günü yapsamında yayımlanan "Sanat Varsa Hayat Var" projesinden sonra katılan sanatçıların  projenin Cumhurbaşkanlığı için çekildiği için habersiz olduğunu söylemesi üzerine kampanyayı organize eden oyuncu Nilgün Belgün açıklama yaptı. Belgün, açıklamasında projede yer alan sanatçıların Cumhurbaşkanlığı'nca organize edildiğini bildiğini "tüm sanatçı dostlarımdan muvafakatnameler alınmış ve reklam yayına girmeden önce Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı son hali Whatsapp ile herkesle paylaşılmıştır" ifadeleriyle açıkladı.

Sanatçılar 'oyuna' geldi; yer aldıkları klibin Cumhurbaşkanlığınca hazırlandığından haberleri yokmuş

 Cumhurbaşkanlığı'nca hazırlanan, televizyon ve sosyal medyada yayımlanan “Sanat Varsa Hayat Var” başlıklı klipte Suna Keskin, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Nevra Serezli gibi pek çok tiyatro sanatçısı yer aldı. Ancak sanatçılar klibin Cumhurbaşkanlığı için çekildiğinden habersiz olduklarını ifade ediyor.

Nilgün Belgün, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama paylaşarak şunları belirtti: