Magazin

Sanat dünyasından iki isim arasında "sevgili" kavgası: Savcılık, soruşturma başlattı

26 Ağustos 2023 09:30

Yardımcı yönetmen Ulaş Parlakyıldız, müzisyen Sezer Alemdar hakkında suç duyurusunda bulundu. Parlakyıldız başvurusunda, Alemdar tarafından tehdit edildiğini söyledi. Alemdar, Parlakyıldız’a gönderdiği bir mesajda “Beni ara. Yoksa ben seni bulacağım” diyor. İkilinin karakolluk olmasının gerisinde, Alemdar’ın kostüm tasarımcısı  eski sevgilisi  H. S.’nin Parlakyıldız’la sevgili olması yatıyor.

Servet Operasyonu’, ‘Cici’, ‘Arif V 216’, ‘Toz Bez’, ‘Sivas’ta’ gibi sinema filmlerinin yanı sıra ‘Hakan: Muhafız’ ve ‘Atiye’ dizilerinin yardımcı yönetmeni 42 yaşındaki  Ulaş Parlakyıldız’ın, dikkat çeken bir soruşturmanın tarafı olduğu anlaşıldı. Parlakyıldız’ın şikâyetçi olduğu isim ise ünlü müzik grubu Yeni Türkü ile yollarını 3 ay önce ayıran grubun basgitarcısı 41 yaşındaki  Sezer Alemdar 

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre; savcılık başvurusunda, Alemdar’ın ‘tehdit’ ve hakaret’ suçu işlediği iddia edildi. Başvuruda, Alemdar’ın, Parlakyıldız’a gönderdiği iki ayrı mesaja yer verildi. Mesajların tarihi 31 Ocak 2022. Kendi e-posta hesabından Parlakyıldız’a e-mail gönderen Alemdar, ısrarla, aranmasını istiyor.

"Adam ol ara beni" mesajı

Alemdar, mesajında, Parlakyıldız’a birçok kez ulaşmaya çalıştığını belirterek “Bu 5’inci denemem. 6’ıncıda suratını görürsün. Bil” ifadelerini kullanıyor. Mesaj, “Adam ol beni ara” diye bitiriyor.

"Ya biz çözeriz ya memlekete mal olur"

Dosyaya göre Alemdar, aynı gün Parlakyıldız’a ikinci bir mesaj daha atıyor. Bu mesajı sahte bir Instagram hesabı üzerinden atan Alemdar “Bak kardeşim benim derdim var. Sezer olarak çözene kadar kime rahat kalmayacak. Ya biz çözeriz, ya memlekete mal olur” ifadelerini kullanıyor.