Kültür-Sanat

Sanat Dünyamız dergisi 50 yaşında! “Zor Zamanlar / İnce Mevzular” - Ingo Arend, Kaya Genç ve Hazal Sipahi ile söyleşi etkinliği

“Zor Zamanlar / İnce Mevzular” başlıklı buluşmada izleyiciler günümüz koşullarındaki zorlu konulara ilişkin düşündürücü bir tartışmaya davet ediliyor.

27 Şubat 2024 12:23

T24 Kültür-Sanat

Yapı Kredi Yayınları tarafından iki ayda bir yayımlanan Sanat Dünyamız dergisi 50 yaşını bir dizi etkinlikle kutlamaya devam ediyor.

27 Şubat Salı günü 19:00’da Yapı Kredi Kültür Sanat – Loca’da gerçekleşecek söyleşide Tarabya Kültür Akademisi’nin konuğu, yazar, tarihçi ve editör Ingo Arend; sanat eleştirmeni, denemeci ve romancı Kaya Genç; gazeteci, sunucu ve podcast yapımcısı Hazal Sipahi bir araya geliyor.

Buluşmada, sanat yayıncılığının inceliklerine ve yayıncılık dünyasının değişen manzarasına ışık tutmak amaçlanıyor. Konukların zor konulardan ve hassas içeriklerden bahsederken geliştirdikleri stratejiler, metotlar ve pratiklerine yaklaşımları masaya yatırılıyor.

Bu etkinlik Sanat Dünyamız dergisi tarafından Tarabya Kültür Akademisi işbirliğiyle sunulmaktadır. Bu etkinlik, I. Sanat Dünyamız Film Günleri ile başlatılan etkinliklerin bir parçasıdır.