Yaşam

Şampiyonlar Ligi'nden elenmeyi sindiremeyen Sarıyer Belediyesi, teknik direktörün işine son verdi!

FM oyununda Sarıyer Belediyesi'ni seçen bir Twitter kullanıcı ile belediye arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu

18 Ekim 2019 18:58

T24 Haber Merkezi

Sosyal medyayı en aktif şekilde kullanan belediyelerde olan İstanbul Sarıyer Belediyesi ile FM oyununda belediyenin futbol takımını Şampiyonlar Ligi'ne çıkaran bir Twitter kullanıcısı arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu. 

Sarıyer Belediyesi futbol takımının FM oyununda Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından, belediyenin Twitter hesabını etiketleyen bir @zihamajc isimli Twitter kullanıcı "CL'de ilk maçta kendi evimizde iyi oynadık ve Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldık. 2. maçta Liverpool deplasmanına çıktık 3-0 yenildik ve yapacak hiçbir şey yok az bile yedik. Asıl enteresan olan Fenerbahçe 5-3 Real Madrid" mesajını paylaştı. Belediye ise Şampiyonlar Ligi'nden elenmeye tepki göstererek Twitter kullanıcısına istifa çağrısında bulundu. Konuşmanın devamında Sarıye Belediyesi izne çıktığını açıklayan Twitter kullanıcısının teknik direktörlük görevine son verdi. 

Sarıyer Belediyesi ile @zihamajc isimli Twitter kullanıcısının sosyal medya diyaloğu şöyle: