Kültür-Sanat

Salon İKSV bu hafta Monsieur Minimal ve Paptircem'i ağırlıyor

16 Ekim 2024 17:59

T24 Haber Merkezi

Müzikseverlerin Beyoğlu’ndaki buluşma noktası Salon İKSV, 18 Ekim Cuma sakin, cesur ve sürükleyici ritimlere eşlik eden hikâyeleriyle Paptircem’i, 19 Ekim Cumartesi akşamı Garanti BBVA güz konserleri kapsamında, Yunanistan’ın indie-pop öncüsü Monsieur Minimal’i ağırlayacak. 

Piyanosuyla yaptığı eğlenceli düzenlemeleri paylaştığı sosyal medya hesabı kısa zamanda çok sayıda kişiye ulaşan Sena Gül, namıdiğer Paptircem, 18 Ekim Cuma akşamı Salon izleyicisiyle buluşacak. Müziği ve mizahında istikrarlı olduğunu, onu herkese tanıtan “Padişahım” isimli teklisi ve ardından gelen ilk albümü Büyüklere Ninniler ile kanıtlayan Paptircem, Salon izleyicisini müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

19 Ekim Cumartesi akşamı ise Yunanistan’ın indie-pop öncüsü Monsieur Minimal, Garanti BBVA güz konserleri kapsamında Salon sahnesinde olacak. Haziran sonunda +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ne de konuk olan ve 60 ve 70’lerden alınmış rüya kesitleri, vintage synth ve gitarlar, şehvetli vokaliyle kişisel müzik listelerimize hızlı bir giriş yapan sanatçı,sonbaharda yeniden İstanbul’a, bu kez Salon’a geliyor.


Salon İKSV, her salı Komedi Salonu’nda TuzBiber 6’lı’yı ağırlıyor. 2015 yılında Enes Uysal girişimiyle başlayan ve Türkiye’de stand-up kültürünün yayılmasına öncülük eden TuzBiber, altı komedyenin 15’er dakikalık performanslarıyla her salı kahkaha dolu bir atmosfer yaratıyor. Her gösteride farklı komedyenleriyle izleyicilerine eğlenceli dakikalar sunan TuzBiber, Salon sahnesine özgür ve bağımsız mizahın ruhunu taşımaya devam ediyor.


Daron Acemoğlu'nun T24 konuşmaları: Demokrasilerin yeni tehdidi seçilmiş liderlerin muhalefet liderlerini hapse atmaları

Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Meclis'e 22 maddelik kanun teklifi geliyor: Boşanma davalarında dikkat çeken değişiklik

TIKLAYIN - Üniversiteli Rojin Kabaiş'in ön otopsi sonucu belli oldu

TIKLAYIN - A,B,C,D,E sınıfı ehliyeti olan herkesi ilgilendiren yeni düzenleme yolda!

TIKLAYIN - AKP'li Tayyar'dan Destici'ye: Bu kararla Cumhurbaşkanımız da vatan haini, Yunan, Ermeni mi oldu?

TIKLAYIN - Kulis: Köfteci Yusuf olayı, Tarım Bakanı'nı koltuğundan edebilir, Berat Albayrak geri dönebilir

TIKLAYIN - Özgür Özel, Demirtaş'ı ve Mızraklı'yı cezaevinde ziyaret etmek için başvuruda bulundu

TIKLAYIN - Cinsel ilişki videosu iddiasıyla TFF'den ihraç edilen hakem Elif Karaarslan abonelerine özel içerik üretecek!