Magazin

Şahan Gökbakar'dan kendisine göz kırpan Ali İhsan Yavuz'a: Diyetimde su sıralar tam kanunsuzluk hakim

"Diyetimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın, en önemlisi o"

09 Mayıs 2019 13:31

Şahan Gökbakar, geçen günlerde AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un taklidini yaptığı bir video paylaştı. Bunun üzerine AKP'li Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden Gökbakar'a, "Amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabii" diyerek karşılık verdi. Kendisine mesajının sonunca göz kırpan Yavuz'a günün ilerleyen saatlerinde yanıt veren Gökbakar, "Dietimde su siralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan Bey" ifadesini kullandı.

“Her şey çok güzel olacak” göndermesi yapan Şahan Gökbakar, AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un sosyal medyada espri konusu olan 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerini taklit ederek instagram hesabından paylaşmıştı. Yavuz, Şahan Gökbakar’a Twitter hesabından “Taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabii...” sözleriyle yanıt vermişti. Gökbakar bunun üzerine yanıt vererek sosyal medya hesabı üzerinden şu sözleri kaydetti:

"Dietimde su siralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan bey. Neyse dietimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasin en onemlisi o. Espiriye acik bir siyasetci olmanizi"

*Twitter içeriklerindeki imla ve yazım hatalarına dokunulmamıştır.