Kültür-Sanat

Safdie kardeşlerden 'Uncut Germs' İKSV Galası'nda

18 Aralık 2019 17:32

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleştirilen İKSV Galaları’nda Josh ve Benny Safdie’nin yönettiği Netflix orijinal filmi “Uncut Gems” 8 Ocak Çarşamba 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda gösterilecek.

Başrolünü muhteşem bir performansla Adam Sandler’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Lakeith Stanfield, Julia Fox, Kevin Garnett, Idina Menzel, Eric Bogosian ve Judd Hirsch yer alıyor.

Saygın sinemacılar Josh ve Benny Safdie’nin yönettiği heyecan dolu, hareketli suç filmi “Uncut Gems”, durmaksızın kazanç peşinde koşan New Yorklu karizmatik kuyumcu Howard Ratner’ı (Adam Sandler) izliyor. Müthiş para getirecek bir dizi yüksek bahis oynayan Howard, hayatının en büyük kazancını garantilemek uğruna hem işini, hem ailesini hem de her yandan üzerine gelen rakiplerini idare etmek zorunda kalacaktır.

Toronto Film Festivali’nde uluslararası prömiyerini yapan Netflix orijinal filmi “Uncut Gems”, ABD Ulusal Eleştirmenler Kurulu’nun 2019 İlk On Film listesine girdi, aynı kuruldan En İyi Özgün Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu Ödüllerini, New York Eleştirmenler Birliği ve San Diego Film Eleştirmenleri Birliği’nden En İyi Yönetmen ödüllerini kazandı.

“Uncut Gems”i büyük ekranda izleme fırsatı yalnızca İKSV Galaları kapsamında, 8 Ocak Çarşamba 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda olacak.

Biletler 19 Aralık’ta satışta

İKSV Galaları kapsamında 8 Ocak Çarşamba 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda gösterilecek olan “Uncut Gems” filminin 30 TL olan biletleri 19 Aralık Perşembe günü 14.00’dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 19 Aralık Perşembe günü saat 10.30’da başlıyor.