Medya

Sabah yazarı Uluç: Ferhan gibi sayısız sanatçı yetiştiren bir dev için tek sütun "hastanede" haberini bile çok görmüşler

“Hasta olduğunu dahi bilmiyordum”

01 Eylül 2021 12:20

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dün yaşamını yitiren sanatçı Ferhan Şensoy'un hasta olduğunu bilmediğini belirterek, "Ferhan gibi sayısız sanatçı yetiştiren bir dev için tek sütun 'hastanede' haberini bile çok görmüşler" düşüncesini dile getirdi. 

Uluç yazısında, "Caner gazetelerle bahçeye girerken 'Ferhan Şensoy ölmüş' deyince, kalakaldım. Hasta olduğunu dahi bilmiyordum. Güzel bacaklı, orasını burasını açan kadınların resimlerini her gün, ama her gün vazife gibi basan, mesela daha dün bana 'Yahu Hande Erçel resimsiz bir gün, ne olur' diye bağırtan magazin(!) sayfalarımız, kültür-sanata ayrılmış o "sıradağlar gibi(!) sütunlarda" Ferhan gibi müthiş oyuncu, yönetmen, yapımcı, yazar, hepsinden önemlisi sayısız sanatçı yetiştiren bir dev için tek sütun "hastanede" haberini bile çok görmüş, ne yapayım.. Ve de pisi pisine ölmüş.. Damarından bir tedavi görmüş. Ama o tedavi için deriden girdikleri yer, mikrop kapmış, iltihaplanmış ve koca Ferhan'ı götürmüş" ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Sanatçı Ferhan Şensoy hayatını kaybetti

TIKLAYIN | Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e mektupla veda etmişti: Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne...

TIKLAYIN | Ferhan Şensoy’u dostları anlattı: 'Tiyatronun müthiş bir dalı kırıldı'

TIKLAYIN | Ferhan Şensoy’un ardından; “Çok daha güzel günler görmeyi hak ediyordu”