Kültür-Sanat

Russell Crowe'dan yeni film: Poker Face

17 Mayıs 2021 08:18

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, Gary Fleder'ın yönettiği bir gerilim filmi olan Poker Face'in başrolünde yer alacak. Filmin senaryosu Stephen M. Coates tarafından kaleme alındı.

Beyazperde'nin haberine göre, Crowe, yüksek bahisli bir poker oyunu düzenlemek için çocukluk arkadaşlarını Miami'deki mülkünde toplayan teknoloji milyarderi Jake'i canlandırıyor.

Bu arkadaşlar, usta bir oyuncu / planlayıcı olan ev sahibiyle hem sevgi, hem nefret dolu bir ilişkiye sahipler. O, hepsiyle hesaplaşmak ve herkese hak ettiği adaleti getirmek için tasarlanmış ayrıntılı bir plan hazırladı. Ancak Jake, Miami'deki malikanesi önceki işleri cinayet ve kundakçılıkla sonuçlanan tehlikeli bir ev işgalcisi tarafından ele geçirildiğinde stratejisini yeniden düşünmek zorunda kalır ve yeni bir plan yapmaya başlar.

Arclight Films yapımı finanse ediyor ve yapımı üstleniyor. Yapımcılar, Gary Hamilton, Addam Bramich, Ryan Hamilton, Jeanette Volturno, Jason Clark ve Keith Rodger olacak.

Filmin oyuncu kadrosunun kalanı daha sonra açıklanacak ama gelen söylentilere göre ses getirecek birkaç isim daha Crowe'un başını çektiği oyuncu kadrosuna katılacak.