Magazin

Pique'den Shakira'nın göndermeli şarkısına yeni yanıt: Twingo'yla video çekti

16 Ocak 2023 12:02

Dünya ünlü şarkıcı Shakira’nın boşandığı eşi eski futbolcu Gerard Pique’ye göndermelerle dolu şarkısının ardından Pique’den bir yanıt daha geldi. Shakira’nın şarkısındaki, “Ferrari’den inip Twimgo’ya bindin” sözlerinin ardından eski futbolcu, Renault Twingo marka aracıyla video çekti.

Gerard Pique ile bu yıl boşanan ve aldatıldığını ima eden Shakira, “Music Sessions Vol. 53″te Pique'nin yeni kız arkadaşı ve kendisini saat ve araba firmalarıyla kıyaslayıp, "Bir Ferrari'yi Twingo ile değiştirdin. Bir Rolex'i Casio ile değiştirdin" demişti. 

Pique, göndermeli şarkının ardından bir spor organizasyonunda kolunda Casio marka saatle çıkmış, “Bu saat ömürlüktür” demişti. Pique, daha sonra şarkıdaki bir başka göndermeye yanıt olarak değerlendirilen paylaşım yaptı.

Pique, Renault Twingo marka bir araçla kameralara poz vererek video çekti.

İspanya La Liga devi Barcelona'da 1 Temmuz 2008'den itibaren forma giyen ve bu sezon ortasında futbolu bırakan Gerard Pique, Shakira ile yaşadığı ayrılık ile gündeme gelmişti. Çift, 12 yıllık beraberliğin ardından Haziran 2022'de birlikteliklerini resmen sonlandırmıştı.