Magazin

Oyuncu Uğur Uzunel'den o iddialara yanıt: Merve sevdiğim bir arkadaşım, bu konu kapansa iyi olur

15 Temmuz 2021 11:09

Rol arkadaşı Merve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile üç yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen oyuncu Uğur Uzunel, sitem etti. Katıldığı bir ödül töreninde görüntülenen Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım, bu konu kapansa iyi olur" dedi.

Merve Dizdar, 2018 yılında evlendiği 'Çok Güzel Hareketler oyuncusu Gürhan Altundaşar'la ayrılık kararı almıştı. Dizdar, dizideki rol arkadaşı Uğur Uzunel ile eşini aldattığına dair çıkan haberlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermişti.

 "Ayrıldığımız doğru fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok"

Ünlü oyuncu, paylaşımında "Magazin bilmiyorum, anlamam da. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru... Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Ne Gürhan, ne ben birbirimizi aldatmadık. yasak aşk yaşamadık kimseyle. Sadece bitti. Rica ediyorum" diye yazmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, katıldığı bir törende objektiflere yansıyan Uğur Uzunel, rol arkadaşı Dizdar'ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesiyle ilgili iddialara isyan etti. Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak da ayıp bence..." ifadelerini kullandı.