Magazin

Oryantal Didem Kınalı'dan yüzüne para atıldığı için "dansöz müyüz" diyen Murda'ya tepki: Mesleğimin dışlanmasından sıkıldım

"Televizyonlara bile çıkamıyoruz, artık sabrımızın dışına çıktık"

23 Temmuz 2022 08:16

Oryantal Didem Kınalı, sahnesinde kendisine para atan hayranına "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz?" diyen rapçi Murda'ya "Bu ülkede işimizi yapmamız çok zor bir de mesleğimizi aşağılamayın. Bizi germeyin" diye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde bir beach clubta sahneye çıkan rapçi Murda, bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlenerek, "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullanmıştı.

Instagram hesabından video paylaşan oryantal Didem Kınalı ise şu sözlerle tepki gösterdi: "Murda'nın kafasının üstünden para atmışlar galiba. Orası bir beach ve orada böyle bir şey yapılması hiç hoş birşey değil. Düğünlerde derneklerde İbrahim Tatlıses ve Sibel Can'a da para atılıyor. Bunun bir beachte yapılması hiç hoş olmamış. Ben orada 'dansöz değilim' demesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanacaksan farklı bir kelime kullanabilirsin.

Sanırım onun da boşluğuna geldi. Dansöz kelimesinin bu kadar aşağılayıcı kullanılmasından çok sıkıldık. O an küfredebilirsin, hakaret edebilirsin. Kendi mesleğimin etiket yapılmasından ve dışlanmasından çok sıkıldım. Zaten bu ülkede bu mesleği yapmakta çok zorlanıyorum. Bizi germeyin. Televizyonlara bile çıkamıyoruz, artık sabrımızın dışına çıktık.
"


O Ses Rap'te birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise ile "İmdat" isimli şarkıya düet yapan ve geçtiğimiz günlerde şarkıcıyla dansı gündem olan Murda, bir beach clubta sahneye çıktı. Konserinde bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlenen Murda, şarkısının yarıda keserek duruma tepki gösterdi.

"Fakir mi görünüyoruz, dansöz müyüz?"

Popbizde'nin haberine göre; Murda'nın konseri sırasında bir seyirci sahneye para attı. Para atılmasına sinirlenen rapçi ise "Fakir mi görünüyoruz, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullandı. Murda'nın videosu kısa sürede sosyal medyada binlerce kez izlendi." />